Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Assessorament dietètic en cas de necessitats especials

Torrades saludablesEt podem acompanyar mitjançant la dietoteràpia amb l'objectiu de reduir o eliminar les molèsties que puguis tenir i garantir l'assoliment de requeriments nutricionals. Sovint es tenen unes necessitats especials pel que fa a pautes dietètiques degut a al·lèrgies alimentàries com ara a la proteïna de la llet de vaca, celiaquia, intolerància a la lactosa, a la fructosa o al sorbitol, dèficit de DAO, sensibilitat al gluten no celíaca, o altres problemes del sistema digestiu.

En cas que et calgui fer una dieta d'exclusió podem oferir informació bàsica sobre normativa que regeix l'etiquetatge d'aliments, com aprendre a llegir etiquetes dels productes, guiar-te en la reintroducció d'aliments o donar pautes per a substituir els al·lèrgens.

En cas de que tinguis unes necessitats especials pel que fa a pautes dietètiques degut a al·lèrgies, intoleràncies, problemes digestius,... també et podem acompanyar mitjançant la dietoteràpia amb l'objectiu de reduir o eliminar les molèsties que puguis tenir i garantir l'assoliment de requeriments nutricionals.