Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Educació nutricional

Assessorament dietètic i educació nutricional en general

Plats amb fruitesEl menjar ens aporta satisfacció. Menjar saludable i de forma nutritiva, no vol dir renunciar al plaer de gaudir en cada àpat. És important sentir aquest plaer quan mengem per sentir-nos més “plens” en tots els sentits, i poder fer una alimentació conscient. Sovint el dia a dia, les presses, la mandra, ens fan optar per un tipus d'alimentació que no ens aporta sacietat ni satisfacció. Així doncs, busquem menús i receptes adaptades a les teves necessitats alhora que nutritives i delicioses.

Excepte en casos concrets, l'assessorament no es basarà en comptar calories, ni en dietes estrictes que solen portar a l'efecte “rebot” sinó en un canvi d'hàbits per assolir una millora en el benestar de la persona. Cadascú necessita el seu temps per a fer aquest canvi, és un procés.

Comencem realitzant una entrevista prèvia per elaborar la història clínica dietètica i aprofundir en el teu historial. A partir d'aquí podem traçar uns objectius per tal que d'una forma còmode els assoleixis. En general, és interessant que aprenguis a mantenir les proporcions segons els àpats, quins són els principals nutrients necessaris segons l'etapa de la vida en la que estàs i com aconseguir-los, perquè aprenguis a cuidar-te i et sentis amb més energia.

Si ho necessites t'ajudarem a organitzar la cuina per simplificar i alhora estalviar temps i diners: amb una planificació setmanal de compra saludable, aprenent a llegir etiquetes, amb un menú setmanal, llista de la compra, batch cooking, tipus de coccions diferents per obtenir els màxims beneficis, aliments bàsics per tenir al rebost i molt més.

Necessites un cop de ma a l'hora d'organitzar els àpats?

Batch cookingSi vols, et podem assessorar en la compra, aconsellar quins aliments escollir entre l'àmplia varietat que pots trobar i en el cas dels productes et podem ensenyar a llegir-ne les etiquetes. En quant a l'organizació també pots aprendre a fer batch cooking amb un parell d'hores pots tenir resolt el menjar per tota la setmana. Així podràs optimitzar el teu temps i els teus diners sense renunciar a gaudir d'una bona alimentació.