Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Com em vaig convertir en dietista?

Soc la Laia Zaragoza, dietista i Llicenciada en Ciències Ambientals. Des de sempre m'ha apassionat el tema de la nutrició i l'alimentació saludable. Després de viure de forma molt propera la malaltia d'un familiar vaig ser molt conscient de la importància que té l'alimentació i els hàbits saludables en el nostre estat de salut. A partir d'aquí vaig decidir fer un canvi i enfocar-me en la nutrició deixant de treballar a l'administració, i centrant-me en l'àmbit de dietètica i nutrició, amb l'objectiu de poder ajudar a les persones a empoderar-se i millorar la seva alimentació augmentat la seva qualitat de vida.

De fet, la nutrició i el medi ambient estan més connectats del que a priori podríem pensar. Tots formem part de l'ecosistema, tot i que a vegades el ritme de vida actual ens n'allunya i deixem de tenir-hi contacte. Sovint també duem a terme una alimentació basada en molts ultra processats o productes amb poca densitat nutricional. Aprendre de la natura, connectar-hi, extreure'n els nutrients que ens ofereix, sense additius artificials, amb aliments de proximitat i de temporada és també un puntal per a la nostra salut.

Gaudeixo ajudant a les persones que volen fer un canvi cap a una alimentació més saludable, de forma progressiva fins a assolir l'objectiu que s'han marcat. Excepte en cassos molt concrets, no faig dietes, no crec amb les dietes miracle i molt menys si no van acompanyades d'un canvi d'hàbits i d'estil de vida, ja que genera frustració i poca adherència. Crec que és més important tenir un estil de vida saludable, disposar d'informació fiable i veraç, aprendre a comprar, a cuinar plats fàcils i nutritius, conèixer com funciona el teu organisme i quins aliments et poden tornar l'energia i vitalitat que tant anhelem. Per mi cuidar-se és una de les millors inversions de la vida.

La meva formació:

  • Llicenciada en Ciències Ambientals
  • Cicle formatiu de grau superior de tècnic superior en dietètica
  • Curs d'expert en nutrició infantil
  • Formació en salut hormonal en totes les fases de la vida
  • Formació en tractament integratiu sobre patologies digestives
  • Formació en interpretació d'anàlisis i diagnòstic funcional - visió des de la PNIc
  • Postgrau de Microbiota
  • Herbodietètica

M'apassiona el mon de la nutrició, m'il·lusiona el que faig i sobretot poder acompanyar a les persones a millorar els seus hàbits. Explica'm el que necessites i estaré encantada de poder- te ajudar!