Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nutrició materno-infantil

Síndria tallada amb cors Soc mare d'un nen meravellós que m'ha permès viure de molt de prop tot el que va associat a aquesta etapa materno-infantil.
 Tens dubtes sobre com alimentar-te durant l'embaràs?
 T'han diagnosticat diabetis gestacional i necessites un acompanyament per a fer la pauta dietètica?
 Vols conèixer quines opcions tens per a fer la transició cap a l'alimentació complementària dels teus fills/filles?
 O com introduir nous aliments?
 T'agradaria saber escollir quins són els aliments més adients per a cobrir els requeriments nutricionals per als teus fills i filles?
 I crear plats divertits, alhora que també saludables?

Doncs podem ajudar-te!

I és que, són etapes molt importants. Ja des d'abans de la concepció és important tenir una dieta saludable, i comptar amb els nutrients necessaris per evitar determinades carències que puguin tenir un impacte en el desenvolupament i resultat de l'embaràs.

Durant l'embaràs la dieta ha de ser saludable i equilibrada, no molt diferent de la que hauríem de seguir en qualsevol de les etapes de la nostra vida. En qualsevol cas, és essencial que comptis amb la tranquil·litat que tens una bona alimentació i absorció de nutrients tant durant l'embaràs (desenvolupament intrauterí) com durant la lactància.

És interessant que la família vagi construint les bases d'aquest estil de vida saludable, si no ho ha fet encara, incloent-hi el gaudir d'una bona alimentació, ja que serà un model doncs en l'etapa infantil s'adquireixen pautes alimentàries que els acompanyaran al llarg de la vida.